Gina Tricot

2012-09-05 22:54:00

Är det bara jag eller håller ni med om att Gina Tricot bara blir bättre och bättre på deras smycken? Jag älskar silverhalsband och stora klumpiga örhängen. Dock när jag väl spenderar lite extra pengar så går det ändå aldrig till det... haha, lite synd men så äre.
 
 
 
Kunde inte låta bli att passa på att beställa lite nu också när jag var inne och kollade. Tänkte beställa denna topp sist jag beställde men då var de slut i de flesta storlekarna, även hemma på stan. Men nu fanns den grå så nu fick det bli den! Beställde även ett awesome läppstift.
 
Vad tycker ni? Hiss eller diss med lila läppar?

The last of august

2012-09-01 01:13:00

 
1. Fina minnen över skrivbordet. Lite spontant satte jag upp ett vanligt snöre rakt över och snurrade fast det i vanliga knappnålar jag tryckte in i vägen. Bilder från Kina och Venedig hänger det framför mig. 2. Jag har länge försökt få en bra bild på min ombre men utan något bra resultat. Tar jag egobilder kommer mina toppar inte ens med på bilden då håret är för långt för att komma med på bild haha. Men här kände jag att jag hade en som jag kunde visa, när jag väl har en! 2. Blåbär plockade från trädgården precis utanför mitt fönster! 3. Lunch på Coffeehouse by George med min babe, pasta carbonara blev det den här gången. 4. Jordgubb-vanilj-te i lösvikt som luktar ljuvligt från Åhlens. Kunde inte motså så slutade med att jag köpte den. 5. Smakade sedan på det till min supergoda frukost! Och sist men inte minst 5. Tog tag i att köpa ett nytt anteckningblock från MoleskineKände liksom att det var på tiden att skaffa ett nytt till skolan. Började bli lite snålt med oanvända blad i mitt block sen en kurs från förra året. Jag har alltid varit så himla bra på att göra allt i god tid.