Dumle Gingerbread

2012-12-15 15:31:22

 
 
Dumle Gingerbread ♥ Ska baka Rocky Road-godis nu i veckan inför julen så istället för vanlig dumle slänger jag i såna här med pepparkakssmak för att få en mer julig smak. Mums! Mikael:

Tjena, jag gillar din blogg!

Jag hoppas jag inte stör, men tänkte bara fråga om du har lust att hjälpa till för jag skulle verkligen behöva det! Har du något intresse av ett Modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer så klart. Om du vill ha mer läsare som tycker om mode till din blogg så kan du alltid göra ett seriöst inlägg i forumet. Men om du kanske bara gillar att läsa inlägg och inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta / Tack och kram från Mikael

2012-12-29 ▲ 12:47:34
http://forum.modekampanj.com
ebba:

Hej kolla gärna in min lilla loppis jag har på bloggen!

http://highersounds.blogg.se/2013/january/loppis-del-1-2.html

2013-01-04 ▲ 14:58:11
http://highersounds.blogg.se
sandraewelina@live.se:

Hejsan!
Jag såg på en blogg jag klickade in på ang bloggdesigner att du gör såna? Nu vet jag ju inte om du gör de men tänkte att jag iaf kan fråga, jag är ute efter att få ett helt nytt utseende på min blogg. Betalning eller inte spelar inte så stor roll, jag är tacksam vilket som :) jag har en operation framför mig nu i januari som jag gärna vill dela med mig av, både tiden innan och efter men så som min blogg är nu tycker jag inte alls den är rolig. Hade bara en fundering om du kunde hjälpa mig eller om du vet någon annan som gör designer? Ha de toppen och tack för att du tog dig din tid.

Hälsningar Sandra

2013-01-06 ▲ 13:51:59
http://ssandraewelina.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

Mailadress: (publiceras ej)


Blogg/Hemsida:


Kommentar: