Yes!

2010-02-23 18:21:20Dock kommer det bara bli i en salong, men den största. Anledningen till varför det bara blir i en salong är för att kostnaderna att installera 3D-system hamnar på över en miljon kronor per salong, så det kan man ju förstå i en stad som Jönköping ;) Men den 26 mars ska allting tydligen vara klart läste jag på jnytt.se. Mer information om datum och filmer finns på SF.se :)

Vår lilla kakbok.

2010-02-22 22:30:47

Nu har vi äntligen skickat in vår kakbok för produktion! Projektet ska vara inlämnat den 19 mars så det är bara att hålla tummarna för att ingenting går fel. Hoppas hoppas.

Vi bestämde oss alltså för att göra en kakbok, för någonting som vi båda gillar är kakor :D Ska bli roligt att se resultatet. Lite nervös är man ju. Inte bara för att man inte skulle få godkänt, utan för att man också nu är 1142 kronor fattigare! Haha :D Inte roligt att i så fall slängt iväg pengar på något misslyckat. (Vi har gjort tre böcker). Och vi har alltså använt oss av blurb. Än så länge är det att rekommendera, men får beskriva mer när vi fått vår bok. Dvs om högst två veckor. Hoppas hoppas! :D


NO-FACE

2010-02-10 15:01:00

I go nuts.

2010-02-08 20:08:54


Idag börjar mitt hälsosamma liv. Ingen mer pepsi på vardagar, och endast godis och chips på helgerna. Och när jag går hungrig i skolan för att maten inte är god duger det inte med att mätta mig med kakor från cafeterian... Macka eller mat när jag kommer hem. Bara för att hjälpa mig själv på traven köpte jag påsar med nötblandningar, ett flertal wasasandwiches och ett par andra bars jag kan inte. SUVERÄNT! Undra bara hur länge jag kan hålla detta? Håller tummarna :D:D:D

Mocka.

2010-02-03 18:02:23


{H&M}

Skärgården

2010-02-03 17:42:49

Ännu en onsdag och vi har grafisk kommunikation i skolan igen :D Här är vad vi fick göra idag. Uppgiften var att ta en bild som vi tagit själva och beskära dem till tre olika bilder och sedan göra en tidningsartikel av det.

Sidorna är egentligen inte så himla tråkiga, det är mer beigegrå på bland annat citattecknena och mycker mer kontraster och styrka i bilderna, men det är så det blir tyvärr. Sen antar jag att jag kan hålla med vår nya lärare om att bilderna på sista sidan var lite "klick-klock!" eftersom ena är "ouuuuh, lååångt ifrån så där..." och den andra "DOCK! Så jättenäära liksom..." Jo men jag förstår precis. Verkligen. Ska tänka på det till nästa gång.